Через нестачу 4 вагонів, пасажири швидкісного потяга "Одеса-Київ" їхали стоячи

Пасажири поїзда "Інтерсіті" сполученням Одеса-Київ змушені були їхати стоячи через брак вагонів

Про це пасажири поїзда та їхні близькі пишуть у соцмережах.

"Сьогодні моєму чоловікові було необхідно виїжджати з Вінниці раніше ніж нам (з робочих питань); він узяв квиток на швидкісний поїзд. Виявилося, що до поїзда не причепили 4 (чотири) вагони! І тепер Андрій та багато інших людей, включно з дітьми, їдуть стоячи (з речами, як годиться). Може, хтось пояснить "суть цієї казки", бажано з юридичної точки зору, бо моя фантазія малює картини в бік судового позову", - обурюється, зокрема, Марія Фабричова.

Пасажир на ім'я Андрій, який Їхав у поїзді, розмістив у мережі фотографію з вагона, уточнивши номер поїзда, час і місце посадки:

"764Ш, Одеса-Дарниця, 13/08, 10:30 від станції Вінниця".

Читайте також: 11 морських курортів України: Як доїхати, ціни, розваги

Ще одна пасажирка, мешканка Кропивницького Валентина, повідомила місцевому порталу Gre4ka, що частина пасажирів, які о 5:30 ранку мали виїжджати з Одеси до Києва поїздом "Інтерсіті" виявили, що їхніх вагонів немає.

"Поїзд прибув на 4 вагони коротшим. У мене квиток за 615 гривень у вагон люкс, №7, а вагонів взагалі п'ять. Люди з дітьми з моря повертаються. Все, що їм пропонують кондуктори, - шматочки картонки, щоб не сидіти на голій підлозі", - розповіла вона.

Видання зазначає, що співробітники повідомили пасажирам про причини ситуації, що виникла: два дні тому сталася поломка, тому кількість вагонів зменшили.

"Поїзд "Інтерсіті" 764. Замість 9 вагонів подали 5, людям пропонують сідати на вільні місця, але їх на всіх не вистачає. Багато хто стоїть у проходах. Люди сидять по черзі, поступаються місцем жінкам і літнім людям. Wi-Fi теж немає", - розповів ще один пасажир цього потяга  "Обозревателю".

За його словами, чимало обурених збираються подавати позови і вимагати компенсацію.

"Поїзд дуже дорогий. Для порівняння: квиток Вінниця-Київ у звичайному плацкарті - 40-60 грн, тут - 225", - зазначив він.