Нардеп Лещенко дав свідчення ФБР по Манафорту

Нардеп від БПП Сергій Лещенко дав пояснення ФБР у справі екс-керівника президентської кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта щодо звинувачень у шантажі

Про це сам нардеп розповів в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Я давав пояснення ФБР з цього приводу, я їм давав свою електронну пошту, вони могли в усьому переконатися. Американським журналістам я також її показував", - сказав він.

На думку Лещенка, листи, які відправлялися з фейкового акаунта його поштової скриньки для шантажу Манафорта, були спланованою спецоперацією.

"Це була спецоперація, тому що ми дивилися з американським журналістом з The New York Times, як створювалася моя скринька, створювався фейковий аккаунт, використовуючи одну зі скриньок, якою я не користуюся, але як і раніше маю до неї доступ. Туди приходить якийсь спам, там історія взаємин 15-річної давності. І ми знайшли там листи, як створювалися влітку минулого року фейковий аккаунт, з якого потім хтось слав Манафорту повідомлення. Я не можу говорити, це спецслужби українські або російські, але хтось виконав цю спецоперацію", - додав він.

Нардеп також стверджує, що з Манафортом в житті він не спілкувався, ніяких повідомлень не слав ні йому, ні членам його сім'ї, ніколи не був з ним знайомий, бачив його в житті два рази, як журналіста.