На Київщині жінка підібрала на вокзалі чоловіка і найняла на роботу. А він її забив молотком

На Київщині поліція затримала чоловіка, котрий жорстоко вбив та пограбував жінку, яка підібрала його на вокзалі і дала оплачувану роботу

Про це повідомляє Національна поліція України на своїй сторінці у Facebook.

“Раніше судимий чоловік до смерті забив молотком жінку, яка підібрала його на вокзалі та забезпечила оплачуваною роботу, після чого заволодів її автомобілем і обікрав будинок. Виніс звідти всі цінні речі - гроші, ювелірні коштовності та побутову техніку “ - йдеться у повідомленні.

Злочин стався у селі Хотів. Про зникнення жінки та крадіжку речей повідомив її син. Через 4 години правоохоронці знайшли викрадений автомобіль — у столиці, і, влаштувавши засідку, затримали злочинця.

Виявилося, що 29-річний житель Кіровоградської області перебував у розшуку за крадіжку. Упродовж 10 днів він неофіційно працював вантажником у приватного підприємця в селі Хотів. Молодик обурився на вказівку своєї начальниці не курити в приміщенні, схопив молоток і наніс їй 10 ударів по голові.

Тіло жінки заховав у цеху, в непрацюючому промисловому холодильнику. Ретельно знищивши сліди злочину, заволодів автомобілем та поїхав до її помешкання, звідки викрав цінні речі. 

Наразі триває досудове розслідування. Слідчими відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство), ч.2 ст.289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.