Мельничук розповів свою версію стрілянини в Києві

За версією нардепа Сергія Мельничука, стрілянина сталася через напад на нього

Про це повідомляє "Укрінформ"з посиланням на прес-службу Мельничука.

"Учора, 15 серпня 2017 року, у Деснянському районі столиці, по вул. Сабурова, 16-а, було скоєно напад на народного депутата України Сергія Мельничука. На той момент Сергій Мельничук знаходився за місцем подій і виконував свої депутатські обов’язки щодо перевірки звернення члена Українського конгресу інвалідів Юрія Шеремета. Герой Майдану повідомив, що відбувається рейдерське захоплення приміщення, в якому перебуває Школа для дітей-інвалідів з обмеженими можливостями "Славія". Тому Сергій Мельничук виїхав, аби з’ясувати обставини", - повідомили його представники.

Вони уточнили, що нардепа зустріли люди, "які представилися громадськими активістами, а насправді, як виявилося згодом, охоронцями фірми "Донбас".

Більше 30 чоловік намагалися виселити з приміщення трьох представників школи – інвалідів, одна з жінок була на інвалідному візку.

"На прохання Мельничука виконавча служба жодних документів не надала, натомість за допомогою охоронної компанії почала вивозити меблі, які належать школі. Приміщення зсередини виявилося розгромленим. Зважаючи, на таку ситуацію Сергій Мельничук одразу викликав поліцію", - йдеться у заяві прес-служби.

У відомстві розповіли, що охоронець, який почав стрілянину, виявився представником державної охорони, яка протягом останніх 1,5 місяців здійснює охорону народного депутата Сергія Мельничука.

"Тому він вимушений був діяти згідно з інструкцією та покладеними на нього посадовими обов’язками", - уточнили в заяві.