Ще одна жінка звинуватила режисера Поланскі у сексуальних домаганнях

Режисера Романа Поланскі звинуватила у сексуальних домаганнях ще одна жінка

Про це повідомляє ВВС.

Жінка, яку називають просто Робін, заявила на прес-конференції, що сексуальні домагання мали місце у 1973 році, коли їй було 16 років. Вона є третьою жінкою, яка звинувачує Поланскі у сексуальному розбещені.

"Наступного дня, коли це сталося, я розповіла подрузі, що пан Поланскі зробив зі мною. Причиною мого мовчання, за винятком цієї однієї розмови, було те, що я не хотіла, щоби мій батько зробив щось, що могло б змусити його на все життя сісти у в'язницю", - сказала Робін.

Робін та її адвокат Глорія Аллред не можуть подати на Поланскі до суду, оскільки термін давності вже минув.

У 1977 році Романа Поланскі звинуватили в зґвалтуванні 13-річної Саманти Геймер. Він визнав свою провину у суді, після чого таємно покинув США, де йому загрожувало ув'язнення до 50 років. Кінорежисер живе в Парижі.

Саманта Геймер звернулася до суду Лос-Анджелеса у червні 2017 року з проханням закрити справу проти режисера. Вона сказала, що пробачила режисеру напад і хоче спокою для себе та своєї родини.

У 2010 році британська актриса Шарлотта Льюїс звинуватила Романа Поланскі у сексуальних домаганнях в Парижі у 1983 році, коли їй було 16 років. Її також представляла адвокат Глорія Алред.

Адвокати Поланскі ще не прокоментували останні звинувачення.