Відома оперна діва оформила біометричний паспорт для безвізу. PR

Оперна співачка, народна артистка України Наталія Шелепницька оформила біометричний паспорт для подорожей у Європу

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Для оформлення біометричного паспорта Наталія Шелепницька завітала до відділу "Паспортного сервісу", що розташований у Документ-Сервісі "Готово!" на столичній площі Лесі Українки. 

"Це в мене вже четвертий закордонний паспорт. По перше закінчуються сторінки . Я дуже часто їжджу с гастрольними поїздками як посол миру це все взаємопов’язано і з творчістю і благодійністю. Тому у мене закордонний паспорт якщо його видають на 10 років то його вистачає на шість на п’ять років", - розповіла Шелепницька.

Шелепницька каже, що була вражена тутешнім рівнем обслуговування. Оформлення біометричного закордонного паспорта відібрало у неї хвилин 15-ть, а отримання й, взагалі, менше 10-ти. 

Наталія Шелепницька – оперна співачка, народна артистка України, Посол Миру, Кавалер ордена Святої Марії, володарка багатьох нагород і титулів. Вона сама пише музику, веде активну концертну діяльність, виступає на найкращих сценах України та за кордоном – в основному, в Європі та США. Тож закордонний паспорт – це той документ, без якого їй аж ніяк не обійтися.