Вийшов новий трейлер українського фентезі "Сторожова застава"

Сьогодні в мережі опублікували другий трейлер українського фентезійного фільму "Сторожова застава", сюжет якого заснований за мотивами книги Володимира Рутківського

Новий трейлер був опублікований в мережі YouTube.

За сюжетом фільму звичайний підліток Вітя, під час сонячного затемнення, потрапляє через магічний портал на тисячу років назад, в часи Київської Русі. Йому доведеться пліч-о-пліч з легендарними українськими богатирями битися проти цілої армії половців на чолі з величезним кам'яним монстром.

Читайте також: 10 найочікуваніших фільмів 2017 року, які не можна пропустити

У другому трейлері фільму можна побачити фрагменти масштабних батальних сцен і познайомитися з новими локаціями, в тому числі з дерев'яною фортецею, яку спеціально збудували художники для картини.

Також в новому трейлері широкої аудиторії будуть вперше показані сцени, в яких бере участь персонаж, створений за допомогою комп'ютерної графіки.

Читайте також: 10 українських фільмів 2017 року, які варто подивитись

В трейлер також увійшли епізоди за участю Олега Михайлюти, відомого під псевдонімом Фагот, який зіграв у картині роль дозорного сторожової застави. На цьому камео-участь музиканта у фільмі не обмежиться, він також пише музику для фільму.

Прем'єра фільму відбудеться 12 жовтня.