Канал “Еспресо” спільно з “Радіо Свобода” готують телемарафон без політики до Дня Незалежності

Телеканал "Еспресо" спільно з "Радіо Свобода" готують святковий телемарафон "Народ переможців" до Дня Незалежності України

З 9 до 22 години в студію завітають звичайні українці, які розкажуть про свої досягнення в незалежній Україні. Кожен розкаже свою історію про досягнення в спорті, бізнесі, мистецтві, про розвиток стартапів та про те, як вдалося побороти хвороби. Родзинкою ефіру буде те, що в День Незалежності він буде абсолютно "аполітичним" - жодних політиків, лише звичайні українці.

«Телемарафон до Дня Незалежності пройде без жодного політичного піару. Глядачі дізнаються історії українців - героїв Майдану, ветеранів АТО, історії подолання поствоєнного синдрому. Колишні бійці розкажуть про створення успішних бізнесів і стартапів. Еспресо має на меті показати, що українці, не дивлячись на всі труднощі, які спіткали їх, стали народом переможців, а країна рухається вперед», - говорить шеф-редактор "Еспресо" Василь Рябчук.

Окрім цього щогодини телеглядачі дізнаватимуться про найголовніше з випуску новин. Ефір "Еспресо" прикрасить святковий парад. А ввечері глядачі побачать традиційний підсумковий випуск "Підсумків з Василем Зимою".

Дивіться цікаві історії своїх співгромадян 24 серпня в ефірі телеканалу "Еспресо".