Синоптик розповіла, як зміниться погода найближчими днями

З понеділка, 21 серпня, в західні області прийде холодний атмосферний фронт, який наступними днями пошириться на решту території країни

Про це повідомила у Facebook синоптик Еспресо.TV Наталка Діденко.

"Фронт вже підійшов до українського заходу, збільшує хмарність, вологість повітря і знижує температуру. Завтра +14...+20 градусів охоплять західні області України, там пройдуть дощі та прогримлять грози. впродовж 22-23 серпня фронт пройде усією територією України, протягне за собою дощі та тилове похолодання", - розповіла синоптик.

У Києві 21 серпня буде без опадів та все ще спекотно. З вівторка у столиці погода різко зміниться: почнуться дощі та відчутно похолодає.

На День Незалежності погода обіцяє бути комфортною, без опадів та помірно тепло.

З 25 серпня і до кінця тижня знову ймовірне підвищення температури повітря до спеки.

Метеоролог також попередила гостей фестивалю Z-Games у Затоці Одеської області про сильний вітер, який спочатку задуватиме з південного сходу, а пізніше змінить напрямок.

"Вже пізно ввечері 21 серпня та протягом доби 22 серпня: періодичні дощ, гроза, при грозі шквалисте посилення вітру. Оскільки на фестивалі буде багато наметів чи наметових споруд, то вітер - це важливо. 22 серпня очікується сильний вітер, який змінить напрямок на північно-західний. Вдень 22 серпня відчутно знизиться температура повітря, ймовірно до +23...+25 градусів", - застерегла синоптик.