Mercedes показав розкішний дизайн нового майбаха-електрокара

Німецька автокомпанія Mercedes-Benz представила повнорозмірний, справжній майбах-електрокар, який випускають раз у десятиріччя

Про це повідомляє Bloomberg.

Для створення двомісного кабріолета дизайнери надихнулися старовинними автомобілями, додавши до їх розкоші концептуальні рішення і сучасні технології.

Гламурний кабріолет - це нова класика і яскравий приклад дизайнерської філософії бренду під назвою Sensual Purity, яка грунтується на відмові від складних форм на користь простих і витончених ліній.

Новий майбах 5700 мм в довжину і 2100 мм в ширину. Під двостулкових кришкою капота розмістилося багажне відділення, укомплектоване фірмовими парасольками, посудом, столовими приборами і всім необхідним для пікніка.

Не менш інноваційний і неординарний салон автомобіля. У його дизайні сплелися нові технології і двоколірні оформлення: біле з блакитною підсвіткою. Крім того, особливий шик дарують хромовані вставки. Приладова панель - віртуальна. Великий дисплей проектує необхідну інформацію на лобове скло.

Vision Mercedes-Maybach 6 Cabriolet - електрокар. Потужність силової установки становить 550 кВт. На одному заряді батареї він може проїхати більше 500 кілометрів.