У київському метро затримали іноземця, який із ножем чіплявся до пасажирів

На станції "Петрівка" метрополітену Києва затримано громадянина іншої держави, котрий погрожував іншим пасажирам

Про це повідомляє прес-служба столичного Головного управління Нацполіції.

Подія мала місце у п’ятницю, 18 серпня. Внаслідок того, що сталося, ніхто не постраждав. Розпочато два кримінальних провадження.

Ввечері того дня до правоохоронців звернувся чоловік із повідомленням про те, що незнайомець у вагоні потягу зухвало приставав до дівчини. Заявник зробив йому зауваження, на що той агресивно відреагував, дістав ніж та почав ним розмахувати.

Пасажири, які перебували у вагоні, затримали хулігана та передали його правоохоронцям.

Поліція встановила особу зловмисника, ним виявився 36-річний іноземець. Під час особистого огляду у нього вилучили ніж та кристалоподібну речовину, схожу на метадон. Ці речі направили на проведення експертного дослідження.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Своєю чергою Нацполіція звертається до очевидців та свідків даної події із проханням звернутися до чергової частини управляння для надання свідчень із цього приводу. Контактний телефон: 482-52-53.