У МВС розповіли про розслідування смертельного ДТП за участю авто Димінського

Слідчим, які розслідують ДТП за участю автомобіля Петра Димінського, у результаті якого загинула 31-річна Наталія Тріла, призначено експертизу слідів біологічних матеріалів

Йдеться про матеріали, які залишилися на подушці безпеки "Mercedes", що розкрилася в момент зіткнення, написав у Facebook радник глави МВС, нардеп від "Народного фронту" Антон Геращенко.

За його словами, експертизу буде проведена в Києві, в Науково-дослідному експертно-криміналістичним центрі МВС, "силами кращих українських експертів".

Геращенко зазначив, що за рештками слідів на подушці буде встановлено формулу ДНК тієї особи, яка на той момент перебувала за кермом авта. Потім ДНК особи, яка перебувала в момент зіткнення за кермом "Mercedes" буде зрівняна з ДНК охоронця Димінського, який заявив, що за кермом у момент зіткнення був саме він.

"Якщо ДНК не співпадуть, то буде очевидно, що за кермом машини не був охоронець, а хтось інший", - пояснив радник міністра.

Геращенко рекомендує Димінському, надати слідству можливість взяти у себе пробу ДНК, аби прискорити процедуру встановлення реального винуватця смертельної аварії.

"Якщо Ви, Петро, ​​справді не були за кермом, то Вам нема чого боятися та приховувати ані від слідства, ані від суспільства", - додав нардеп.