Син закатованого "ДНР" Героя України очолив патрульну поліцію Одеси

Патрульну поліцію Одеси очолив уродженець Донецька, син закатованого бойовиками "ДНР" Героя України Володимира Рибака - Юрій

Про це повідомляє Патрульна поліція Одеси на сторінці у Facebook.

"Колективу Патрульної поліції Одеси представили новопризначеного керівника – Юрія Рибака. До цього він обіймав посаду заступника начальника відділу моніторингу та аналітичного забезпечення УПП у місті Києві", - йдеться у повідомленні.

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький підкреслив, що Юрій Рибак майже з перших днів долучився до формування та становлення патрульної поліції України.

"Це грамотний організатор та справжній управлінець. Впевнений, він гідно буде виконувати свої обов’язки й ефективно реалізовуватиме намічені кроки стратегічного розвитку", - відзначив Білошицький.

Новий очільник патрульної поліції Одеси наголосив, що пріоритетними напрямками роботи вважає підвищення рівня безпеки громадян, посилення протидії вуличній злочинності, покращення організації діяльності управління та розширення ефективної взаємодії з громадою.