На Донбасі не вщухають обстріли: поранені 3 бійців АТО

Сьогодні троє українських військових зазнали поранень у зоні проведення АТО

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві розповіли, що з опівночі окупанти та російські найманці 11 разів порушили режим припинення вогню на сході України. 

Найбільш напруженою ситуація була на Луганському напрямку. Бойовики накрили вогнем з 82-міліметрових мінометів позиції на околицях Новоолександрівки та Катеринівки. На підступах до Кримського злочинці двічі відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, працювали снайперські пари. 

На Донецькому напрямку бандити вранці гатили по Авдіївській промзоні, а потім  обстрілювали з гранатометів та великокаліберних кулеметів опорні пункти поблизу шахти Бутівка. Українські військові у відповідь накрили противника щільним вогнем, в результаті протистояння 3 бійців АТО зазнали поранень.  

На Приморському напрямку по позиціях біля Чермалика близько 8-ої години ранку випустили 10 мін калібру 120 міліметрів. 

"Та, незважаючи на бойову обстановку, у кожному прифронтовому місті і селищі, частині або на взводному опорному пункті по-своєму відзначили День Незалежності України. Для воїнів, які сьогодні під обстрілами боронили лінію розмежування, це свято особливе. Кожен з наших захисників знає – позаду них молода, розквітаюча європейська держава, де живуть близькі і рідні", - наголосили у штабі.