"Динамо" перемогло "Марітіму" та вийшло до групового раунду Ліги Європи

Сьогодні у Києві у повторному матчі раунду плей-офф Ліги Європи "Динамо" перемогло португальський "Марітіму"

Ліга Європи. Раунд плей-офф. Повторний матч

"Динамо" (Україна) – "Марітіму" (Португалія) 3:1

Голи: Гармаш, 32, Морозюк, 35, Гонсалес, 61, — Шен, 68 

"Динамо": Коваль - Кендзьора, Кадар, Віда, Морозюк - Сидорчук, Буяльський (Мораєс, 85) - Ярмоленко, Гармаш (Шепелєв, 77), Гонсалес - Мбокані (Кравець, 90+2).

"Марітіму": Шарлес - Бебето, Жуніор, Сантос, Мартінш - Гамбоа, Шен, Бесса (Ібсон, 46) - Віланкулуш (Клебер, 46), Евертон, Валенте.

Попередження: Кендзьора, 8, Кадар, 52, Гармаш, 75, Буяльський, 81 – Шарлес, 33, Беса, 37.

Динамо" відкрило рахунок на 35-й хвилині. Микола Морозюк навісив з лівого флангу, захисник португальців помилився і зрізав м'яч у бік своїх воріт на Дениса Гармаша, який подарунком скористався і точно пробив головою.

За кілька хвилин "Динамо" збільшило відрив у рахунку. Морозюк потужно пробив зі штрафного і м’яч з рикошетом від захисника у стінці опинився у воротах.

Розгромним кияни зробили рахунок на 61-й хвилині. Андрій Ярмоленко віддав відмінну діагональну передачу з правого флангу на дальню штангу, звідки головою точно прбив у верхній кут воріт Дерліс Гонсалес.

"Марітіму" скоротив відставання у рахунку на 68-й хвилині. Португальці виконали штрафний з лівого флангу, а захисники "Динамо" дозволили Ердему Шену з лінії воротарського майданчика розстріляти ворота.