Американець створив сайт, який працює лише у режимі офлайн

Американський розробник Кріс Болін створив сайт, який працює лише в офлайн-режимі

Коли юзер хоче відкрити сторінку сайту, ресурс показує повідомлення із проханням відключити Інтернет, пише портал Мotherboard.

Після того як користувач вимикає мережу, сайт скеровує його на сторінку  із листом від розробників. У ньому Болін просить читачів частіше вимикати Інтернет, адже у всесвітній павутині є дуже багато відволікаючих факторів, які погано впливають на продуктивність роботи.

"Ця сторінка є певним експериментом у цій сфері: а що, якщо певний контент вимагає від нас відключення від мережі? Якби читачі могли зосереджуватися так, аби читати книгу кілька годин поспіль і отримувати від цього незрівнянне задоволення?  Якби автори могли поєднувати цю можливість із сучасними пристроями? Наші телефони та ноутбуки - чудові майданчики для креативного контенту, якби тільки ми могли б приборкати нашу власну увагу", - написав розробник.

Болін також закликав працювати в офлайні, але готуватись до роботи в онлайні. Тобто спочатку зібрати усю важливу інормацію, а вже потім почати працювати з вимкненим інтернетом.

"Тепер поверніться до свого звичного інтернету. Й просто пам'ятайте дарувати собі час від часу відключення від мережі", - закликав автор.