На Київщині 7-річний велосипедист потрапив під авто патрульної поліції

У Білій Церкві 7-річний хлопчик потрапив під колеса службового автомобіля групи реагування патрульної поліції, яка їхала на виклик із ввімкненими приблисковими маячками

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Київській області.

"Дитина зненацька виїхала на велосипеді на проїзжу частину із-за автобуса, який рухався назустріч поліцейському авто", - йдеться у повідомленні.

За даними Нацполіції, патрульний, який знаходився за кермом, зробив все, аби уникнути наїзду - вивернув кермо і в'їхав в електроопору. 

Поліцейські одразу ж викликали швидку медичну допомогу. Дитину з тяжкими тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Наразі за його життя борються лікарі.

На даний час проводиться комплекс слідчих дій. Вилучено відеозапис із відеореєстратора службового авто. Для об'єктивного розслідування даної ДТП долучились працівники прокуратури Київщини. Відкрито кримінальне провадження за ст.286 ( Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.