"Гра престолів". Все, що вже відомо про 8-й сезон культового серіалу

Восьмий сезон серіалу "Гри престолів" стане фінальним та складатиметься лише з шести епізодів від 60 до 90 хвилин

Ще до закінчення сьомого сезону в мережі регулярно з’являлись "спойлери" щодо фіналу восьмого. Наприклад, хто залишиться живим та хто таки отримає Залізний Трон. В мережі навіть опублікували короткий переказ сценарію фінальних серій "Гри", однак ті виявились фальшивкою.

Як стверджують автори серіалу – сценарій усіх шести серій вже написаний і невдовзі його відправлять знімальній групі та акторам.

Зйомки мають розпочатись в жовтні 2017 року. За даними джерел видання THR, знімати останній сезон планують 8 місяців - до серпня 2018 року. Матеріалу, який треба відзняти, дуже багато.

На монтаж та спецефекти сьомого сезону автори серіалу витратили 5 місяців. У восьмому сезоні майже кожна із шести серій міститиме кадри масштабних боїв, тож на їх підготовку потрібно більше часу. Епізоди закінчать не раніше лютого-березня 2019 року.

Багато суперечок точаться навколо дати прем’єри нового сезону. Є два основних варіанти: або весною 2019 року, щоб закінчити сезон до літа, або влітку, щоби закінчити серіал до осені.

Весна 2019 року перенасичена іншими гучними прем’єрами – виходить 9-й епізод "Зоряних війн" та четверта частина "Месників". Навряд НВО захоче транслювати серіал в такий насичений період. 

via GIPHY

Видання The Sun в свою чергу припустили, що перша серія нового сезону "Гри престолів" може вийти вже у липні наступного року. Закінчиться в серпні - так як відбулось в цьому році.

Читайте також: Вбивства, секс і політика. Чому серіал "Гра престолів" такий популярний

Акторський склад восьмого сезону поки не розкривають, однак усі герої, які пережили сьомий сезон, залишаться. Дейнеріс Таргарієн гратиме Емілія Кларк, Джона Сноу – Кіт Харінгтон, а Пітер Дінклейдж все ще буде Тіріоном Ланністером.

В мережі з’явилось багато новин про те, що телеканал НВО після фіналу серіалу готовий випустити кілька фільмів спін-офів за мотивами "Гри престолів".  Однак за словами креативної команди телеканалу, мова йде про ідеї для стрічок. Ймовірно, що у виробництво піде лише одна картина і вона точно не вийде на екрани за рік чи два після фіналу серіалу.