Стало відомо про стан потерпілого, якого збив син Шуфрича

Олексій Мельниченко, якого на пішохідному переході збив син нардепа від "Опозиційного блоку" Нестора Шуфрича, досі перебуває у критичному стані

Про це повідомляє 24 канал.

Вночі ізраїльські медики зробили чоловіку другу операцію на головному мозку, яка тривала 2,5 години.

За словами родичів Олексія Мельниченка, чоловік прийшов до тями, реагує на запитання.

Іноземні лікарі задоволені результатом операцій. Аналізи чоловіка в нормі, динаміка одужання позитивна. Відомо, що нейрохірурги повертаються назад до Ізраїлю. Їм на заміну прилетять двоє колег, які вже займатимуться реабілітацією Олексія Мельниченка.

"Ми зробили комп'ютерну томографію після операції, яка підтвердила, що в пацієнта немає жодних порушень в головному мозку. Показники аналізів крові та гемоглобіну піднімаються", – розповів керівник міжнародного відділу першого медцентру Тель-Авіва Роман Гольдман.

Відомо, що потерпілого відвідував Нестор Шуфрич. 

Родичі прооперованого чоловіка заявили, що питання моральної компенсації не обговорювали з родиною нардепа, оскільки головне зараз, щоб Олексій Мельниченко відновив здоров'я.

Як повідомлялося, у суботу ввечері син народного депутата Нестора Шуфрича, Шуфрич Нестор Несторович, на автомобілі Bentley на пішохідному переході скоїв наїзд на перехожого, постраждалий з численними травмами госпіталізований.

Поліція відкрила за фактом ДТП кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху" Кримінального кодексу.

Суд може призначити синові нардепа Нестора Шуфрича, який збив людину на переході в центрі Києва, умовне покарання і великий штраф, заявив радник глави МВС Антон Геращенко.

Потерпілий у ДТП з автомобілем сина народного депутата Нестора Шуфрича перебував у реанімації, стан його тяжкий.