"ЛНР" гатить по Станиці Луганській, блокуючи відведення зброї

Терористи з окупованих територій Луганської області продовжують вести вогонь в районі селища Станиця Луганська, де відбувається відведення озброєння

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на слова української сторони у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

У відомстві розповіли, що підрозділи українських військ готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища Станиця Луганська. 

Водночас окупанти з "ЛНР" продовжують порушувати режим припинення вогню, обстрілюючи ділянку розведення в районі селища.

Зокрема, у понеділок бойовики зі стрілецької зброї гатили по позиціях української армії за напрямком гора Князя Ігоря - Станиця Луганська, втім ніхто не постраждав. 

"Такі дії незаконних збройних формувань ОРЛО під час впровадження режиму припинення вогню в черговий раз підтверджують повне ігнорування Мінських домовленостей та відтерміновують відведення військ в районі селища Станиця Луганська", - наголосили у відомстві.