Поліція вилучила 5 елітних авто та арсенал зброї у банди затриманих грузинів

Поліція розповіла деталі затримання банди грузинів, які зі стріляниною пограбували киянина на 6,5 млн грн, у бандитів вилучили зброю, елітні автіки, радіостанції

Про це у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

За його словами, 4 фігурантів затримали вчора, відразу після розбійного нападу на 40-річного столичного підприємця на Брест-Литовському шосе. 

"Поставили крапку у серії зухвалих розбійних нападів на підприємців у Києві: вони відбирали у потерпілих від кількох сотень гривень до кількох мільйонів", - написав він.

У зловмисників вилучили: 5 елітних автомобілів, арсенал зброї, у тому числі бойову, та автомат Калашникова, радіостанції, "глушилки", тактичний одяг, набої та десятки номерних знаків із різних регіонів держави.

"Зараз маємо докази їх причетності до 5-ти злочинів, у тому числі на їхньому рахунку напад на підприємця на вулиці Зоологічній у Шевченківському районі", - говорить Крищенко.

"У гаражах ми виявили елітні іномарки  - "БМВ", "Мерседес", "Ауді" та десятки державних номерних знаків із різних областей України. Тобто на кожний злочин мінялися як номери, так й авто, на яких теж періодично змінювали колір", - розповів Крищенко.

Бандитам тепер загрожує до 15-ти років тюрми.