У ГПУ кажуть, що не проводили обшук у приймальні нардепа Добродомова

Слідчі дії у депутатській приймальні позафракційного члена парламенту Дмитра Добродомова працівники Генпрокуратури сьогодні не проводили

Про це у Facebook повідомляє прес-служба відомства.

"У зв’язку з тим, що у кримінальному провадженні на теперішній час відсутні відомості щодо причетності згаданого народного депутата до злочинів, обшук у приміщенні партійної організації не проводився", - заявили у Генпрокуратурі.

Рішення про те, що обшук проводити не треба, як зазначається, було прийнято після того як представники Добродомова надали документи про користування приміщенням.

"Було встановлено, що дійсно партійна організація в особі народного депутата згідно договору позички безоплатно використовує приміщення, іпотекодержателем якого є один з колишніх високопосадовців України", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, у ГПУ наголосили на відсутності відомостей про цю громадську приймальню Добродомова на офіційному сайті Верховної Ради, через що й виникло дане непорозуміння.

За даними силовиків, раніше приміщення належало одному із колишніх керівників Генпрокуратури, якій наразі проходить у справі Курченка.