Затримали банду грузинів, які зі стріляниною відібрали у киянина 6,5 млн грн

В Києві затримали банду грузинів, які систематично "кошмарили" підприємців, а в останнього зі зброєю відібрали сумку з 6,5 млн грн

Про це повідомляє прес-центр прокуратури Києва у Facebook.

"Вдалося затримати 4 чоловіків, які підозрюються у вчиненні серії розбійних нападів на підприємців", - пише прокуратура.

Так, вчора зловмисники, рухаючись на Брест-Литовському шосе на автомобілі "БМВ", заблокували машину потерпілого, поранили його пострілами у плече та відібрали сумку з 6,5 млн гривень.

Проте вже за кілька годин зловмисники були затримані.

"Усі четверо затриманих виявилися громадянами Грузії, які тимчасово проживали у столиці та упродовж тривалого часу заробляли на життя розбійними нападами, із застосуванням вогнепальної зброї, на підприємців", - йдеться у повідомленні.

Під час обшуків правоохоронці вилучили у затриманих: пістолети, автомат Калашникова, велику кількість набоїв, комплекти номерних знаків для автомобілів, мобільні телефони, радіостанції, навігатори, балаклави, рукавички, перуки, близько 40 наборів ключів, відмички, інше знаряддя, яке використовувалося для вчинення злочинів, а також грошові кошти.

Наразі готується клопотання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.