"РОСАВА" привітала з Днем знань дітей своїх працівників

ПРАТ "РОСАВА" реалізовує чимало соціальних програм, які опікують як безпосередньо працівників, так і членів їхніх сімей

Саме тому доброю традицією стало вітання дітей шинників з Днем знань. Уже декілька  років поспіль 1 вересня до Будинку культури "РОСАВА" поспішають мами, тата, бабусі і дідусі разом зі своїми  першокласниками. Ось і сьогодні в урочистій атмосфері  усіх гостей свята від імені адміністрації привітала Г. Калашнікова – в.о. директора з персоналу та адміністрування. Її теплі слова про школу та знання, про перший дзвоник та про першу вчительку прозвучали  як товариська  настанова для 110 дітей "РОСАВИ".

«Перед вами, - наголосила Галина Калашнікова,- відкривається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, яскравого і великого світу знань! Отримуйте від шкільного життя якнайкращі емоції та найміцніші знання».

Керівництво підприємства подбало і про шкільні подарунки ,  вручивши кожному першокласнику необхідний набір канцелярського приладдя.  Валентина Тимашова - фахівець відділу маркетингу  ПРАТ "РОСАВА" - наголошує, що це досить відчутна підтримка для її родини.  У Валентини  двоє діток - школярів. Старша Даринка уже п`ятикласниця, молодший Артемко щойно пішов до першого класу. Хлопчик також радіє подарункам.

Як завжди, благословив їх на навчання  отець Михайло. Він також вважає подібну  турботу важливою і потрібною. 

У програмі свята прозвучав концерт, в якому взяли участь кращі творчі  колективи Будинку культури "РОСАВА" та шкіл мистецтв  Білої Церкви.