У "ДНР" вже готуються до миротворців ООН, відпрацьовують "акції непокори"

У "ДНР" почали підготовку до ймовірного введення миротворців на Донбас, терористи тренуються блокувати техніку, проводити акції "громадської непокори", керують цим співробітники ФСБ Росії

Про це повідомив координатор групи "Інформаційний спротив", народний депутат України від "Народного фронту" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.

"У "ДНР" проводяться заходи з підготовки протидії можливому введенню на Донбас миротворців під егідою міжнародних організацій (ООН або ОБСЄ)" , - пише Тимчук.

Так, в ході заходів відпрацьовується моделювання "громадської протидії" миротворцям, а саме блокування пересувань техніки миротворчого контингенту, масові "мирні акції протесту" в місцях дислокації миротворців.

"Організацією подібних тренувань займаються безпосередньо співробітники ФСБ Росії в "МГБ ДНР", для мобілізації місцевого населення використовується Р. Трошін (13.04.1985 р.н., чемпіон Європи та світу з кікбоксингу, керівник громадської організації "Асоціація єдиноборств Донбасу", - пише координатор групи "Інформаційний спротив".

Зазначається, що ця концепція протидії миротворцям розроблена політтехнологом Росії Владиславом Сурковим, представником адміністрації президента Росії.