В зоні АТО побільшало обстрілів: бойовики активізувалися на Донеччині

За минулу добу терористи з окупованих територій Донбасу 24 рази відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Вчора ситуація на сході України залишалася майже незмінною, адже окупанти продовжували поодинокі обстріли позицій української армії, використовуючи здебільшого стрілецьку зброю. 

Найбільш активними російсько-окупаційні угруповання були на Донецькому напрямку. Там під вогонь зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів кілька разів потрапили позиції у районі Авдіївської промзони, шахти Бутівка, Зайцевого та Пісків. 

На Луганському напрямку терористи  накрили вогнем з гранатомету укріплення біля Катеринівки, у той час як на Приморському напрямку наприкінці доби зберігалася тиша. 

Таким чином, від початку доби, бойовики 24 рази відкривали провокативний вогонь по позиціях сил АТО. 

"Варто додати, що за нашими оперативними даними, на даний час основні зусилля противника спрямовані на підтримання готовності резервів, прихованого управління військами, удосконалення фортифікаційного обладнання та проведення заходів бойової підготовки. Ознак підготовки до наступальних дій немає", - підсумували у штабі.