Киянин 4 рази громив офіси "Київенерго" через лічильник на електроенергію

В "Київенерго" говорять, що 40-річний киянин Олександр Пайкін 4 рази влаштував погроми в офісах компанії через начебто незаконне зняття ним пломби з лічильника електроенергії

Про це пише прес-центр компанії "Київенерго".

"Так, за два місяці 40-річний киянин Олександр Пайкін скоїв 4 погроми в Центрах обслуговування клієнтів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що перший напад стався у червні на вулиці Мельникова, 31. У цей день працівники Центру спілкувалися з Пайкіним з приводу незаконного зняття ним пломби з лічильника електроенергії.

"Клієнт поводився агресивно, влаштував погром. 23 серпня Олександр Пайкін побував у Центрах обслуговування клієнтів на вулиці В. Вільямса, 3/7 та Повітрофлотському проспекті, 58, де розбив вікна, техніку та меблі. 25 серпня Пайкін розгромив Центр обслуговування клієнтів на вулиці Тимошенка, 18", - пише прес-центр компанії.

За словами директора з правового забезпечення "Київенерго" Ольги Івлєвої, через ці інциденти одна працівниця центру обслуговування потрапила до лікарні.

"На жаль, одна працівниця центру була госпіталізована з діагнозом гіпертонічний криз. Зараз вона почуває себе набагато краще, - сказала вона.