У Британії через зламаний туалет дівчина застрягла між вікнами на першому побаченні

Користувач краудфандингової платформи GoFundMe Ліам Сміт попросив пожертвувати йому 200 фунтів на заміну вікна в туалеті

Про це він написав на платформі.

Ліам Сміт розповів, що під час першого побачення з дівчиною, вона пішла у туалет, а потім повернулась переляканою. Вона розповіла, що у в унітазі зіпсувався змив і тому вона у паніці завернула його вміст у папір і викинула у напіввідкрите вікно.

"Я був спокійний і запропонував їй піти в сад, знайти там згорток паперу, викинути його і зробити вигляд, що нічого не було. На жаль, через дизайнерської примхи, вікно у туалеті виходить не в сад, а в вузький проміжок, відокремлений від вулиці іншим вікном, яке не відкривається", - написав чоловік.

Він запропонував розбити обидва вікна з подвійними склопакетами та дістати згорток.

Однак дівчина була гімнасткою-любителькою і запропонувала інше рішення. Вона пролізла в проріз у верхній частині вікна і повільно опустилася вниз.

Їй вдалося дістати згорток і кинути його в унітаз, але потім дама застрягла. Вона зависла вниз головою між двома вікнами, і у Сміта не вийшло витягти її за талію.

Хлопець викликав пожежників. Співробітники за допомогою молотків і спеціальних інструментів розібрали вікно і витягли застряглу дівчину.

Після інциденту хлопцю потрібно було повністю замінити рами та скло у вікнах, що коштує 300 фунтів.

На краудфандинговій платформі хлопець попросив дати йому 200 фунтів. Одна за перші 18 годин користувачі платформи надіслали йому 1800 фунтів. Він пообіцяв передати решту коштів на будівництво туалетів із робочими змивами в країнах, що розвиваються, а також профспілкам пожежних і рятувальників.