Экс-солістка гурту NIKITA - Dj NANA розповіла, як їй вдається поєднувати кар’єру та слідкувати за собою

Анастасія Кумейко, колишня солістка гурту NIKITA, а нині Dj NANA розповіла про поєднання кроссфіту та йоги, шкідливих звичок та дієти, beauty секрети

Про це вона розповіла в інтерв’ю жіночому інтернет-журналу Feel Up.

За її словами, кожна жінка ідеальна та унікальна, а операції задля копіювання кумирів – часто закінчуються невдало.

«Завжди треба бути кращою версією себе. Я не притримуюсь правильного харчування. Хочу піцу – їм, торт – із задоволенням. Ніколи собі не відмовляю. І у формі я не тому, що я «відьма», чи як там ще називаються жінок, які не гладшають, а тому, що я усвідомлюю наслідки і швиденько вживаю необхідні заходи. Ввечері пончики – зранку тренування. Але, я би поставила табу на круасани та мучні вироби. Вони мене дійсно підводять і саме через них мені доводиться відробляти в залі подвійну порцію», - поділилася артистка.

Що ж стосується спорту, то Анастасія займається кількома видами фізичних навантажень: TRX, Crossfit, тайський бокс та йога.

«Для мене заняття йогою вже невід'ємна частина життя. Все через любов до себе і свого тіла. Дивний стан - тобі десь тягне, боляче прийняти і вистояти якусь асану, тіло ниє - і саме в цей момент, тебе вчать розслабити місце болю і продихати його. Із досвідом і часом я стала помічати, що дійсно можу вже спокійно стояти і отримувати задоволення від асани. Як каже мій учитель: «Розслабся, в цій асані можна спати». У цей момент ти стоїш на одній нозі, друга - в напівлотоса, а руки над головою», - каже Анастасія.

Повну версію інтерв’ю можна прочитати на сайті нового жіночого журналу Feel Up.