У МВС розповіли, хто загинув у результаті вибуху біля "Арени Сіті"

За попередніми даними слідства, в центрі Києва шляхом закладки вибухового пристрою підірваний автомобіль Toyota Camry з грузинською реєстрацією, внаслідок чого загинув Тимур Махаурі

Про це в ході брифінгу розповів директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко, повідомляє Еспресо.TV.

"В автомобілі знаходилися три людини: це чоловік, який загинув, це жінка, яка отримала серйозні ушкодження і зараз за її життя борються медики, і це дитина, яка вижила, і життю якої ніщо не загрожує", - сказав Шевченко.

За його словами, вбивство було невипадковим: хотіли вбити саме цю людину.

"За попередніми даними спрацював вибуховий пристрій, закладений в автомобілі. Громадянин іншої держави, що загинув - він громадянин Грузії, його особа встановлена. Ця особа, досить відома в кримінальних кругах, і його звуть Тимур Махаурі. Він громадянин Грузії, мав стійкі зв'язки з різного роду чеченськими колами", - відмітив представник МВС.

Шевченко уточнив, що жінка, яка знаходилася в автомобілі, є дружиною загиблого, проте він додав, що для остаточного встановлення родинних зв'язків між загиблим, жінкою і дитиною, необхідно провести слідчі дії, для яких потрібний час.Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).