З`явився перший трейлер фільму з Камбербетчем про протистояння геніальних вчених

"Війна струмів" повідає про 100-річну боротьбу між поглядами винахідника і бізнесмена Томаса Едісона, Нікола Тесли і Джорджа Вестінгауз

Ролик опублікували на каналі Trailers Promos Teasers.

Режисером стрічки виступив Альфонсо Гомес-Рехон, який зняв "Я, Ерл і вмираюча дівчина" і працював над "Американською історією жахів". Фільм спродюсував Тимур Бекмамбетов, який спочатку планував зайнятися його зйомками, але в підсумку обмежився функціями продюсера.

"Війна струмів" розповідає про 100-річну боротьбу між поглядами винахідника і бізнесмена Томаса Едісона, Нікола Тесли і Джорджа Вестінгауз. Едісон виступав за поширення постійного струму, в той час як два інші винахідники - за змінний. У 2007 році "Війна" закінчилася, коли Нью-Йорк повністю перейшов на змінний струм. Він виявився більш гнучким, дешевим і зручним в побудові великих електромереж і передачі електрики на великі відстані.

Томаса Едісона зіграв Бенедикт Камбербетч, а Джорджа Вестінгауз - Майкл Шеннон ( "Під покровом ночі"). Роль Нікола Тесли виконав Ніколас Холт ( "Люди Ікс. Перший клас"). Також у фільмі з'явиться Том Холланд ( "Людина павук. Повернення додому"). Прем'єра кінокартини призначена на 21 грудня.