Загострення на Донбасі: поранено 5 бійців АТО

За минулу добу п'ятеро українських військовослужбовців зазнали поранень у зоні проведення АТО

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

На Донецькому напрямку під ворожий вогонь двічі потрапили позиції неподалік Пісків, де за 2 години випустили понад 20 мін різних калібрів. Також російські найманці били з гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП.

Тим часом Авдіївську промзону та шахту Бутівка кілька разів обстріляли з гранатометів. А близько шостої години вечора у результаті обстрілу з озброєння БМП та зенітної установки укріплень на підступах до Семигір’я зазнав поранень український військовий. 

На Приморському напрямку бойовики били з 82-мм мінометів біля Мар’їнки, а з гранатометів - поблизу Старогнатівки. Опорні пункти на околицях Лебединського і Талаківки накривали вогнем зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів.

Близько 10-тої години ночі гранатометним вогнем накрили позиції біля Водяного, в результаті чого ще один боєць зазнав поранень.

На Луганському напрямку окупанти двічі вели вогонь з гранатометів біля Кримського та один раз - поблизу Станиці Луганської. 

"Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 35 разів відкривали вогонь по опорних пунктах української армії. Усі обстріли противника характеризуються як прицільні. У результаті бойових дій 5 наших військових отримали поранення", - підсумували у штабі.