Саакашвілі застряг у нейтральній зоні, почалася бійка

Позбавлений українського громадянства екс-голова Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі перетнув польсько-український кордон з польської сторони, пройшовши митно-паспортний контроль на польській стороні у пункті пропуску "Медика"

Про це повідомляє УНІАН.

Після проходження контролю з польської сторони автобус, в якому перебуває Саакашвілі та групою народних депутатів зупинився у нейтральній зоні на кордоні. З української сторони пункт пропуску "Шегині" в'їзд автобусу перекрили шлагбаумом.  

Піший перехід між пунктами пропуску "Медика"-"Шегині" також припинено.

Зараз автобус залишається у нейтральній зоні, ще один автобус з журналістами і народними депутатами, який слідував за автобусом з Саакашвілі, зупинили перед в'їздом на польський пункт пропуску "Медика", де він зараз і перебуває.

Пункт пропуску "Шегені" н працює, тому що надійшло повідомлення про його замінування.

Як заявив прес-офіцер Головного управління ДСНС у Львівській області, сьогодні о 18.10 на телефон "101" надійшло анонімне повідомлення про замінування прикордонного пункту пропуску "Шегині". Він зазначив, що підрозділи рятувальників, вибухотехніків, поліції та медики вже прибули на місце, розпочато обстеження території пункту пропуску.

Разом з тим, після 20:.00 прес-секретар Державної прикордонної служби Олег Слободян повідомив у Facebook на пункті "Шегені" почалися сутички.