Усик нокаутував Хука у чвертьфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії

Український боксер Олександр Усик виграв нокаутом у німця Марко Хука у 1/4 фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії

У Берліні Усик захищав у бою проти Хука титул чемпіона світу у першій важкій вазі (до 91 кг) у чвертьфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії.

Боксери розпочали поєдинок без розкачки – Усик зайняв центр рингу та діяв першим номером. Наприкінці другого раунду суперники обмінялися гострими атаками, а українцю вдалося затиснути Хука біля канатів.

Усик вдало завершив наступну трихвилинку, наприкінці якої збільшив темп та завдав супернику серію важких ударів. Далі на кожен випад Хука, українець відповідав серіями різноманітних ударів.

Усик впевнено лідирував за очками, а у шостому раунді почав відверто знущатися над суперником, демонстративно опустивши руки та запросивши німця йти вперед.

У восьмому раунді з Хука було зняте 1 очко за те, що він вдарив Усика після того, як українець послизнувся під час атаки і опинився на колінах.

Німецький боксер з кожною трихвилинкою працював все брудніше і постійно завдавав ударів нижче пояса, намагаючись вивести українця з себе.

У десятому раунді Усик пішов вперед і ошелешив німця тривалою серією ударів, на які Хук ніяк не відповідав та примусив рефері у ринзі зупинити поєдинок.

Олександр Усик виграв технічним нокаутом та втретє захистив титул WBO та вийшов до півфіналу WBSS. 

Читайте також: Усик – Хук. Все про чемпіонський бій українця та німця