Поліція розшукує водія Range Rover, який збив насмерть жінку в Києві

Правоохоронці встановлюють власника та водія білого Range Rover, який учора, 10 вересня, скоїв смертельний наїзд на пішохода у Дніпровському районі міста Києва

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

О 22:24 до чергової частини столичної поліції надійшла інформація від очевидця про те, що біля зупинки "Давидова" на проспекті Соборності джип збив дівчину. Слідчо-оперативна група, яка виїхала за викликом, на місці події виявила 32-річну киянку. Жінка від отриманих травм померла. Автомобіль-учасник дорожньо-транспортної пригоди з місця втік. У Києві ввели відповідний оперативний план для розшуку транспортного засобу.

Правоохоронці провели огляд місця події. Під час попередніх слідчих дій та спілкування зі свідками і очевидцями поліцейські встановили: жінка переходила проспект Соборності над підземних пішохідним переходом. Згодом правоохоронці встановили, що учасником смертельної автопригоди був білий Range Rover із номерним знаком "I 0001 I»". При перевірці баз даних державних номерних знаків транспортних засобів з’ясувалося: цей індивідуальний номер закріплений за 12 автомобілями в Україні та інших державах, серед яких відсутній автомобіль марки Range Rover.

Правоохоронці провели оперативно-розшукові заходи для встановлення водія-учасника ДТП. У результаті автомобіль Range Rover із пошкодженнями правої фари та капота виявили на вулиці Ентузіастів у Дніпровському районі столиці. Транспортний засіб зареєстрований на киянку, 1976 року народження.

Зараз слідчі намагаються поспілкуватися із власницею, аби з’ясувати, чи дійсно авто стало учасником ДТП та хто на той момент перебував за кермом. Крім того, призначають судові експертизи, зокрема трасологічну та автотехнічну.