Саакашвілі та Тимошенко сліпо й цинічно борються за владу, - "Народний фронт"

Політична партія "Народний фронт" виступила з оцінкою прориву українського державного кордону екс-президентом Грузії Міхеїлом Саакашвілі та його прибічниками

Відповідну заяву розповсюдила прес-служба партії.

"Коли вся країна протягом останніх кількох років бореться за свою незалежність, свободу і своє європейське майбутнє, купка популістів та гастролерів - Саакашвілі, Тимошенко та інші - сліпо і цинічно борються за владу в країні. Вони не вибирають способів – це брехня, провокації, а тепер вони навіть не зупинилися перед скоєнням злочину", - йдеться у зверненні.

В зв'язку з цим "Народний фронт" вимагає від правоохоронних органів негайного притягнення до відповідальності усіх осіб, причетних до незаконного перетину державного кордону України із застосуванням сили, а також роззброєння та арешту членів "бандитських формувань, які брали співучасть у штурмі кордону та подальшому супроводження негромадянина Саакашвілі".

"Народні депутати, які були причетні до скоєння цього злочину, мають понести відповідальність, і з них має бути знятий депутатський імунітет", - додали у НФ.

Окрім того, у партії високо оцінили позицію Національної поліції України та Державної прикордонної служби України, які не допустили кровопролиття, що його "так прагнули Саакашвілі, Тимошенко і компанія".