Призначено нового керівника Нацполіції Донецької області

Генерал поліції 3-го рангу Микола Семинишин, який раніше очолював Головне управління Національної поліції України в Хмельницькій області, призначений начальником поліції в Донецькій області

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Нового начальника представили 13 вересня під час наради з особовим складом Донецького ГУНП, що відбулася під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Сергія Ярового.

"Я вважаю, що генерал Семенишин сприятиме більш ефективному вирішенню всіх проблемних питань, які будуть поставлені в цьому непростому регіоні. Сподіваюся на ваш професіоналізм і бажання виконувати свої обов'язки", - наголосив під час наради Яровий.

Своєю чергою новопризначений начальник поліції Донеччини нагадав, що основний девіз поліції України - "Служити і захищати".

"Зараз я бачу дуже багато проектів, які можна запропонувати. Наприклад, проект з профілактики підліткової злочинності", - заявив Семенишин.

Новий керівник поліції Донеччини народився 25 листопада 1969 на Хмельниччині. Службу в органах внутрішніх справ розпочав в 1990 році міліціонером патрульно-постової служби в місті Кам'янець-Подільський Хмельницької області. Згодом працював в підрозділах карного розшуку і на керівних посадах підрозділів правоохоронних органів в Західній Україні.