У Нью-Йорку провалився фестиваль "найкращої піци"

9 вересня в Брукліні пройшов фестиваль "New York City Pizza Festival", організатори якого обіцяли гостям "кращу піцу в місті", а натомість люди отримали маленькі холодні шматки з дешевим вином

Про це повідомляє Dothamist.

Квитки коштували від 30 до 75 доларів, а VIP-персони отримували доступ до необмеженої дегустації. У Фейсбуці більше 30 тисяч чоловік відзначилися, що відвідають фестиваль, ще 85 тисяч були "зацікавлені".

Однак замість "свята їжі" володарі квитків виявилися в "піццерійному пеклі". Спочатку їм довелося стояти в годинній черзі на парковку, де знаходилися намети. Замість піци з кращих ресторанів Нью-Йорка відвідувачі отримали маленькі холодні шматки з дешевим вином. Незабаром закінчилися і вони - більшу частину фестивалю у організаторів не було піци.

Гості почали вимагати повернення грошей за квитки, однак організатори не відреагували, лише вибачившись за "затримки" з піцою. Одним з організаторів виявився Ісмаель Осекрів, якого в 2016 році вже звинувачували в шахрайстві з-за невдалого фестивалю африканської їжі. Генеральний прокурор штату почав розслідування події на "New York City Pizza Festival".