Загострення в зоні АТО: поранені 2 українських бійців

За минулу добу двоє українських військовослужбовців зазнали поранень на Донбасі

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.

Після шостої години вечора ситуація на сході України загострилася, адже окупанти суттєво збільшили кількість обстрілів позицій української армії, використовуючи при цьому міномети різних калібрів. 

Найбільш напруженою була ситуація на Донецькому напрямку. Позиції поблизу Авдіївки 4 рази накривали вогнем з мінометів калібру 120 та 82 міліметри, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Терористи тричі били по укріпленнях біля Пісків з 120 та 82-міліметрових мінометів, гранатометів, озброєння БМП та стрілецької зброї. Близько восьмої години вечора у районі Кам’янки ворог випустив 12 мін калібру 82 міліметри. 

На Приморському напрямку під обстріли з міномету та гранатомету потрапили позиції поблизу Широкиного та на підступах до Водяного. 

На Луганському напрямку єдиною гарячою точною було селище Кримське, де вороги тричі відкривали вогонь з гранатометів і великокаліберних кулеметів. 

"Загалом за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 27 разів порушили перемир’я. Двоє наших захисників отримали поранення. Враховуючи пряму загрозу життю українських військових під час обстрілів, сили АТО декілька разів відкривали вогонь у відповідь", - підсумували у штабі.