Джим Керрі скоро повернеться на телеекрани

Джим Керрі вже давно не з'являвся на телеекранах, проте канал Showtime обіцяє це виправити і готує до виходу шоу " Kidding" з актором у головній ролі

Про це повідомляє Variety.

Дата виходу проекту поки не повідомляється, але вже відомо дещо про його сюжет. Комік зіграє ведучого популярної дитячої передачі на ім'я Джефф, який, крім роботи на телебаченні, керує багатомільйонною корпорацією та намагається впоратися з родинними проблемами.

Режисер серіалу - Мішель Гондрі, шоураннер - Дейв Холстейн. З кожним з них Керрі вже встиг попрацювати: з Гондрі - під час зйомок "Вічного сяйва чистого розуму", з Холстейном - в серіалі "Вмираю зі сміху", який був спродюсований Джимом.

Ця роль ще більше розширює відносини Керрі з Showtime, адже наразі він виконавчий продюсер шоу "I'm Dying Up Here", яке нещодавно було продовжене на другий сезон.

"Ніхто не зможе замінити такого персонажа, як Джим Керрі, і ця роль змусить телеглядачів задаватися питанням, як вони жили так довго без нього"- сказав президент і виконавчий директор Showtime Девід Невінс.