У Львові відбулася шинна виставка Forum Wheels -2017. PR

Компанія «РОСАВА» виступила співорганізатором виставки, що відбулася 7 вересня у Львові

Учасники відзначили, що захід став першою і вдалою спробою налагодження комунікації виробників, операторів шинного ринку та дилерів. Комерційний директор ПРАТ «РОСАВА» Павло Пуськов також наголосив на перевагах нового формату виставки . «Для нас усіх  дуже корисно зібратися разом, бо в одному місці можете побачити все і разом»,- зазначив він.

У Forum Wheels взяли участь 30 компаній з України, а також представники шинної індустрії з Польщі та Білорусі. РОСАВА, яка активно проводить модернізацію виробництва, представила презентувала свої останні новинки: літні шини Premiorri Solazо S Plus та зимові Premiorri ViaMaggiore Z PLUS, а також моделі ROSAVA Snowgard, ROSAVA Snowgard Van, ROSAVA ITEGRO. 

Аграрії особливу увагу звернули на великогабаритні шині для сільськогосподарської техніки ТМ ROSAVA. На спеціалізованому стенді були розміщені новинки для тракторів та комбайнів: шини TR-106 600/70R30  та   СМ-102 750/65R26 (28LR26). За словами спеціалістів,  останні роки  суттєво розширився модельний ряд агрошин ТМ ROSAVA вітчизняного виробництва і до 25% зросла їх частка на споживчому ринку.

Такий успіх став можливим значною мірою і через те, що  білоцерківська продукція  відповідає стандартам  імпортної  агротехніки. Відвідувачі  виставки  познайомилися з найвідомішими шинними брендами, зимовими новинками та взяли  участь у розіграшах і конкурсах. Троє учасників  виграли сертифікат на безкоштовний комплект шин (4 шт.) ТМ PREMIORRI або ТМ PREMIORRI.