На столичній Окружній ВАЗ врізався в ватажівку, є постраждалі

У місті Києві на Великій Кільцевій дорозі водій легковика не помітив вантажівку і врізався у в неї на високій швидкості

Як вдалося з'ясувати Вартовим.Еспресо, автомобіль ВАЗ рухався Великою Кільцевою дорогою від Одеської площі в напрямку Жулянського шляхопроводу.

З незрозумілих причин водій ВАЗу вчасно не помітив вантажівку дорожньої служби з відповідними знаками, працівники якої займались нанесенням дорожньої розмітки. Водій в останній момент застосував екстренне гальмування, втім це не врятувало від зіткнення і ВАЗ на чималій швидкості врізався у причіп вантажівки. Удар був такої сили, шо легковик перетворився на купу металобрухту, а у причіпа лопнуло кріплення до вантажівки.

В результаті ДТП люди у ВАЗі були затиснуті деформованими конструкціями авто і довелося викликати рятувальників ДСНС, втім до їх приїзду дорожні працівники разом з небайдужими водіями змогли звільнити водія і двох пасажирів з металевої пастки. Медики швидкої госпіталізували трьох постраждалих у важкому стані.

Відзначимо, що, скоріше за все, чоловік и у Ладі не скористалися пасами безпеки, інакше це могло б мінімізувати шкоду для здоров'я. За словами свідків, водій і пасажири ВАЗу знаходились у стані алкогольногр сп'яніння. Так це чи ні - має встановити медекспертиза та слідство. На місці ДТП працювали поліцейські та слідчо-оперативна група.