Відомий актор отримав "Еммі" за пародію на Трампа

Алек Болдуін став володарем телевізійної премії "Еммі" в номінації "Краща чоловіча роль другого плану в комедійному телесеріалі" за пародію на президента США Дональда Трампа в шоу Saturday Night Live

Про це повідомляється на офіційному сайті премії.

Минулої неділі в Лос-Анджелесі відбулася 69-та церемонія вручення престижної телевізійної премії "Еммі". В номінації "Краща чоловіча роль другого плану в комедійному телесеріалі" переміг відомий актор Алек Болдуїн за його пародію на президента США Дональда Трампа, якого він зображує в шоу Saturday Night Live.

Отримуючи нагороду, актор сказав наступне: "Вважаю, я повинен сказати: містер президент, нарешті, це ваша" Еммі "".

Раніше пародія на Дональда Трампа принесла Алеку Болдуїну іншу престижну нагороду - Critics 'Choice 2016. Актора визнали найкращим запрошеним артистом комедійного серіалу за зйомки в ролі глави держави в Saturday Night Live. Saturday Night Live - це щотижневе шоу, яке виходить на телеканалі NBC. Головними його героями в останній рік стали Трамп, члени його сім'ї та представники його адміністрації.

Сам глава держави не приховує того, що негативно ставиться до програми. Крім того, президент не раз задавався питанням з приводу того, чому він досі не отримав "Еммі" за реаліті-шоу з його участю.