Колишній мер "Пекла" переписав Біблію для геїв

Колишній мер американського містечка Hell вирішив переписати Біблію, зробивши її "більш гейською", а "богинею" в ній виявилась Ріанна

Про це повідомляється у twitter колишнього чиновника.

Відеоблогер Елайджа Деніел, який 30 серпня став мером американського містечка Хелл (Hell), що перекладається як "Пекло", втратив посаду за кілька годин, через те, що заборонив гетеросексуалам в'їжджати на територію міста. Але відставка не охолодила його запал до громадської діяльності, і через кілька тижнів він заявив про своє бажання переписати Біблію, зробивши її "більш гейською".

Минулого тижня він дотримав обіцянки і виклав в інтернет-магазині Amazon книгу під назвою "Свята Біблія ... але більш гейська" (The Holy Bible ... but gayer). У ній він пише про те, що Ріанна-Бог створила Адама і Стіва, але ті не послухалися її, а замість вина Ісус перетворював воду в мімози. Задоволені покупці хвалять твір: 90% з них поставили п'ять зірок. Ось лише деякі відгуки:

Я не бачив нічого більш гейського! Обожнюю її, це єдина Біблія, яку я дам почитати своїм дітям! баптист? католик? ніі...Я - гей! Нарешті ми можемо жити в світлі нашої богині - Ріанни! Ріанна благословить тебе і всіх навколо, увійшовши в твоє життя! Біблія, яку я хотів, Біблія, в якій я мав потребу, Біблія, заради якої жив!

Поки я читав цю святу книгу, небеса відкрилися, і блиск Ріанни висвітлив мене. Всі мої прокази пропали. Я не хворів ані дня після цього. Вся їжа і напої на смак тепер такі, ніби їх приготувала сама Ріанна. Я відчуваю тільки умиротворення і спокій. Це Шлях і історія Однієї Єдиною Богині, Ріанни. Восхвали ж її. І Ріанна оберне свій сяючий лик до тебе.

Краща гей-Біблія, що я коли-небудь читав! Сподіваюся, Елайджа напише продовження.

Найкраща покупка, яку я робив за все своє життя. 10 з 10, рекомендую

Елайджа похвалив рецензентів в своєму Twitter-акаунті:

"Сміюся з вас, хлопці, котрі залишають відгуки на Amazon. Це так смішно."

Однак, знайшлися і противники нової версії, які засудили вчинок блогера:


"Навіщо ти насміхаєшся над богом? Це так нешанобливо."

"Не так варто боротися. Відповідати на ненависть ненавистю - огидно, але це те, що ти робиш".

На їх звинувачення Деніел відповів, що його сатирична гей-Біблія призначена для таких же дивних дітей, як і він сам, яким не далося християнство в дитинстві.