На Тернопільщині відбувся "Фестиваль Файних Мрій". PR

У селі Августівка на Тернопільщині відсвяткували день народження кооперативу, заснованого агрохолдингом "МРІЯ"

Перший кооператив був створений тут два роки тому. Вирощують малину та інші ягоди на площі 16 гектарів. На зборі врожаю працює 250 людей, а це нові робочі місця для сільського населення. Генеральний директор Агрохолдингу "Мрія" Саймон Чернявський бачить у створенні таких кооперативів майбутнє українського села. Тому компанія підтримує активні громади.

"У нас зараз йде конкурс із загальним фондом 4 млн. грн. Для того, щоб визначити найкращий проект з найбільшим потенціалом на успіх, ми будемо підтримувати і в організації, і в створенні, і в управлінні, щоб люди, які починають проекти, мали всі шанси на успіх", - заявив гендиректор агрохолдингу "МРІЯ" Саймон Чернявський.

Народні і сучасні колективи на сцені створили особливу, родинну атмосферу свята. Також в рамках "Фестивалю Файних Мрій" діяв пластовий табір, охочі могли ближче познайомитися з українськими скаутами та їх культурою. Із захватом гості свята оглядали сучасну техніку Компанії "Мрія".

"Мрія активно вкладає кошти у нарощення власного сільськогосподарського парку. На сьогоднішній день сума інвестицій становить близько 25 млн. доларів. Останнім придбанням компанії були трактори Massey Ferguson, які сьогодні на святі", - технічний директор агрохолдингу "МРІЯ".

На фестиваль приїхали сотні учасників не лише з Тернопільської, а й із сусідніх областей. Найбільше раділи діти. Для них створили міні-ферму, працювали аніматори і безліч атракціонів.

"Діти задоволені. Діма тільки що вийшов з батута, по ньому видно, що йому сподобалося. Я вперше на такому святі від "Мрії". Звичайно, ми дякуємо їм за весело проведений час! Мрії збуваються!", - жителька села Глинна Тернопільської області Тетяна.