Співак Зібров розповів, як отримав біометричний паспорт у "Паспортному сервісі". PR

Центри обслуговування громадян "Паспортний сервіс" кожного дня допомагають тисячам громадян в оформленні документів для виїзду за кордон та ID-карток, замовленні супутніх послуг

Про це передає Еспресо.TV.

Нерідко у столичних відділеннях "Паспортного сервісу" можна зустріти відомих особистостей. Цього разу журналісти спілкувалися з народним артистом України, естрадним співаком та автором багатьох пісень Павлом Зібровим. Баритон української естради поділився своїми враженнями щодо роботи Паспортного сервісу.

Збров вже має закордонний паспорт, проте хоче оформити ще й біометричний. Співак відомий своїми піснями як на Батьківщині, так і за кордоном, тож йому доводиться подорожувати світом, виступаючи з концертами перед шанувальниками.

"Я народився в Радянському Союзі і все життя мріяв жити в Європі. Тому я хочу в Європу їздити безперешкодно в будь який час, подорожувати чи з концертами, чи з гастролями чи з фестивалями. Тому я сьогодні прийшов сюди в Паспортний сервіс, і зробив собі біометричний паспорт", - сказав Зібров.

За словами Зіброва, сервіс йому дуже сподобався. Тут є можливість і відпочити. Працює буфет, де є кава, чай, випічка. Є крісла, де можна посидіти, працюють кондиціонери.

"Тут чемні працівники, посміхаються, можуть провести роз’яснювальну бесіду з тобою, якщо необхідно. Це - сучасний європейський сервіс. Своїм колегам я похвастаюсь, зроблю за 7 днів і скажу ОПА. Є - йдіть, робіть, відкрито уже, спокійно, безпечно і класно", - розповів Зібров.

Народний артист впевнений, що немає сенсу шукати інші способи оформлення документів, адже в цьому центрі робити це зручно і приємно. Тут оплата послуг, копіювання паперів, фотографування, сканування відбитків пальців та електронного підпису здійснюється в одному приміщенні. Як зазначив співак, такі послуги варті того, щоб за них додатково заплатити.

"За комфорт і за сервіс потрібно доплачувати. А якщо не хочеш, то йди в ОВІР і без всякого сервісу будеш стояти в тисняві, спітнілий, злий. Приходьте сюди в сервісний центр і отримуйте якісні послуги", - додав співак.

Виконавець улюблених для багатьох українців пісень впевнений, що керівництво державного підприємства і надалі буде удосконалювати свої послуги, аби його клієнти отримали сервіс високого рівня і залишилися в доброму настрої.