Американський "дослідник" пророкує кінець світу цієї суботи

Відповідно до прогнозів християнського нумеролога і самопроголошеного дослідника Девіда Міда, 23 вересня на світ очікує апокаліпсис

Про це повідомляє видання The Washington Post.

Як пояснює Мід, у в Книзі одкровень Біблії 23 вересня визначено як день, коли почнеться серія катастрофічних подій, і в результаті "більша частина світу вже не буде такою, як колись".

У пророцтві вказується, що жінка, "вдягнена в сонце", і "корона з 12 зірок", народять хлопчика, який буде "керувати всіма народами", в той час як жінка почне боротьбу з семиголовим драконом. За словами Міда, жінка - це сузір'я Діви, яке в суботу буде знаходиться під дев'ятьма зірками і трьома планетами. Водночас хлопчик - це планета Юпітер, яка в цю ніч вийде з сузір'я Діви.

"Дослідник" каже, що великі зміни в нашому світі стануть результатом приходу планети Нібіру. Ця планета є вкрай популярною серед конспірологів, втім вчені не визнають її існування.  ​​

У NASA тим часом заспокоюють людей: якщо б Нібіру наближалася до Землі, щоб зіткнутися з нею, то її б вже зараз було видно у небі. 

Попри це, у теорії Міда є й прихильники, зокрема відео, яке пояснює його пророцтво, набрало у YouTube понад 3 мільйона переглядів. 14 тисячам людей відео сподобалось, а 3 тисячі осіб не були в захваті.