На Рівненщині екс-міліціонер був "правою рукою" наркомафії

На Рівненщині затримали екс-правоохоронця, який у складі організованої злочинної групи продавав наркотики та шукав клієнтів

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Місцеву наркомафію організував 34-річний мешканець Рівного, судимий за умисне вбивство. В найближчі соратники колишній в’язень взяв собі 29-річного жителя Дубровиці - в минулому працівника місцевого райвідділу міліції", - йдеться у повідомленні.

Екс-правоохоронець займався прикриттям діяльності злочинної групи, а також облаштуванням місць виробництва, збуту наркотиків та пошуком клієнтів.

"Колишній правоохоронець, перейшовши на інший бік закону, використовував свої здобуті знання, оперативний досвід та стосунки зі "старими" колегами лише на користь наркобанди", - зазначається у повідомленні.

Правоохоронці провели 14 обшуків у наркоторговців та виявили метамфетамін, марихуану і таблетки "Циррус" загальною вартість понад 1,5 млн грн.

Як додається, також  вилучено зброю, грошові кошти, бурштин, фосфор червоний та документи осіб, які були боржниками наркоторговців.

"Організатора та колишнього міліціонера затримано. Після проведення низки експертиз та встановлення всіх обставин і осіб, причетних до діяльності ОЗГ, зловмисникам буде оголошено підозру та обрано міру запобіжного заходу", - зазначають у Нацполіції.