В мережі висміяли промову Меланії Трамп про цькування в інтернеті

Користувачі соцмереж висміяли промову першої леді США про цькування в інтернеті і порадили їй почати із власного чоловіка

Про це повідомляє ВВС.

Меланія Трамп виступила перед подружжями світових лідерів під час Генеральної Асамблеї ООН, тема її промови стосувалась небезпеки кібер-цькування.

"Жодна дитина ніколи не повинна зазнати голоду, переслідувань, страху, цькування чи ізоляції, коли їм немає до кого звернутися", - підкреслила Меланія Трамп.

У своїй промові вона зазначила, що батьки повинні навчити кожну дитину цінностям емпатії та спілкування, "які є ключовими для доброти, уважності, цілісності та лідерства, навчити котрих можна лише власним прикладом".

Однак користувачі соцмереж здивувалися, враховуючи образливі дописи її чоловіка у Twitter.

"Меланія Трамп в ООН проповідувала приклад для дітей і боротьбу зі цькуванням. Почніть зі свого чоловіка", - написав користувач Twitter Ahmed Baba. Він розмістив зображення, у якому, Трамп під час передвиборчої кампанії передражнював журналіста з обмеженими можливостями.

Інші пожартували, що для припинення онлайн цькування, Меланії треба зламати телефон свого чоловіка.

"Як мав проходити виступ Меланії в ООН... Меланія - *ламає телефон Дональда Трампа* Меланія - Я щойно поклала кінець кібер-цькуванню", - написав користувач Twitter Tony Posnanski.

Інші користувачі звернули увагу на об'ємну сукню, яку оцінюють у $3 тис. і порівняли її з персонажем із фільму "Чарлі і шоколадна фабрика".

"Щойно подивилася промову Меланії Трамп. Чомусь спала на думку дівчинка-чорниця із Віллі Вонки (фільму "Чарлі і шоколадна фабрика")", - написала користувачка @rosalita2740.