"ДНР" обстріляла будинки мирних жителів з протитанкових гранатометів

Бойовики з окупованих територій Донбасу накрили вогнем будинки мирного населення у Зайцевому та Гранітному

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО з посиланням на слова української сторони у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

Вчора, о пів на десяту годину ночі, окупанти обстрілювали опорні пункти ЗСУ біля населеного пункту Зайцеве-Північне, в результаті чого під ворожий вогонь потрапили й житлові квартали.

"Внаслідок обстрілу НЗФ ОРДО з ручних протитанкових гранатометів, крупнокаліберних кулеметів та стрілецької зброї пошкоджено дах житлового будинку по вулиці Майорська, 27. Ніхто з місцевих мешканців не постраждав.
В населеному пункті Зайцеве спостережна група української сторони СЦКК уточнює інформацію щодо інших наслідків обстрілу", - наголосили у штабі.

Також вчора терористи гатили по українським бійцям в районі населеного пункту Гранітне, де накрили вогнем з крупнокаліберних кулеметів житлові квартали. В результаті загорівся житловий будинок на вулиці Куїнджі, 18, який вже загасили. Ніхто з цивільного населення не постраждав. 

"НЗФ ОРДО в черговий раз порушили «шкільне» перемир’я, продемонстрували небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме порушення та невиконання Мінських домовленостей та засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів, що ставить під загрозу життя та здоров’я цивільного населення", - підсумували у СЦКК.